Contoh Soal Latihan Bahasa Inggris

Contoh soal percakapan Bahasa Inggris sehari-hari, di hotel, di bank, dll.

Latihan Gratis Lewat Email

Jika Anda ingin mendapatkan latihan Bahasa Inggris secara teratur dan gratis setiap hari, Anda bisa mengunjungi www.onlineenglishcourse.net/englishbymail.php.

Terima kasih dan salam,
Moderator

57 Responses to “Latihan Gratis Lewat Email”

  1. I’m very interesting about english language, please teach me about it because I cannot speking so well

  2. basuki said

    Pak sya coba trial listening inggris

  3. ischaq said

    I am very interisting to practice english by email

    Please accept me to joint with you

    Thanks

    Ischaq

  4. Elyas said

    Owwhhh me too…
    so i want get somebody teach me about english languange….

  5. inay said

    actually, i speak english well. i just need a vacancy now he2

  6. silvia said

    Q ingin tau banyak tentang conversation,,,,,
    bantu saya ya…….

  7. martha said

    aq ingin banget belajar bahasa inggris…

  8. dewi said

    I wanna speak english with fluently. let me join with U pliZ ^_^

  9. agus purwa said

    warahi aku ya
    aku ora mudeng inggris

  10. nelson said

    kepengen belajar bersama

  11. herwansyah said

    gimana ya, pengen banget bisa ngomong Inggris, tapi kayaknya susaaaaaaaaaaaah aja,
    please be advice.
    Thanks.

  12. hey saya butuh soal ini segera yaa, soal tentang
    1.invitation
    2.text bentuk sms
    3.memo
    4.announcement
    5.notice
    thanks i’ll be waiting :)

  13. mulya sugianto said

    saya ingin belajar bahasa inggris , saya kerja dan bergerak di bidang marketing notebook jd sy membutuhkan bantuan belajar percakapan bahasa inggris yang baik dan benar…

  14. milan said

    I think learn english is same as swimming, we can’t know how before dive the water..

  15. gavani said

    kirimin donk tips-tips blajar bhs ingris

  16. Paula Pro said

    Bagaimana caranya dengan keterbatasan waktu yang saya miliki saya dapat lancar berbicara bahasa Inggris.??

  17. FAJAR TANJUNG TEJALAKSANA said

    gman cara belajar bahasa inggris dengan cepat ya ku ingin bgt bisa lancar bahasa inggris supaya ku bisa masuk ke kelas unggulan di sekolah ku tolong bantuannya ya !!!!!!!!!!!!!!!

  18. Hara said

    I wanna speak and write English fluently, please let me know how???
    Thanks

  19. iwan said

    let me know more multiple choice items in grammatical

  20. I want to learning English

  21. Diah said

    Gimana supaya saya bisa belajar bahasa inggris dengan cepat ya?
    terutama untuk grammar dan speakingnya…

    Terima kasih

  22. nadya fadiha said

    i want to join, to make my english better

  23. I know that is good english but i wanna learn something more than conversation…

  24. Syarifuddin.SM said

    saya ingin sekali belajar bahasa inggris teknik

  25. Silmi said

    saya ingin belajar grammar dan speaking.

  26. puthi said

    saya ingin bz bljr bhz iggriz

  27. pak tolong dong soal bahasa inggris kelas 7 tentang email mau nyari tugas nih :)

  28. indrih maryam sainun said

    tolong bantuin dong…..
    pengen banget pintar bahasa inggris,,,,,,,

  29. whiny said

    tolongg dong.. buatin contoh cerpen yg menggunakan adjective clause??

  30. bean said

    hello, who want to join me to learn english togother daily by email?

  31. zulhidayat said

    if learning english have to much conversation practice . ok \

  32. esti.sitompul@mail.com said

    tips2 bljr bhsa inggris cpt dan tepat??????

  33. Sy pngen bergbung bljar bhasa inggris..

  34. Ircham said

    mmm..saya sulit mengeluarkan kalimat tanya…
    bagaimana caranya…??

  35. dinda_zamilu said

    I would like to study about speaking

  36. ilham said

    tolong saya bantu biar bisa soal b,inggris

  37. lus ingsi said

    i want sample question that about family.thank’s.

  38. jesieca said

    Saya ingin belajar percakapan bahasa inggris dengan cepat dan mudah terimakasih

  39. Berti said

    my english is not good, please help me.
    i am telephone operator, when i must call someone in other country then i connected to someone in my office, could you tell me the conversation? oh ya apakah english saya sudah benar?

  40. Riyan said

    pingin pandai bhs inggris nih, tolong ajarin dong please,,,!!!!

  41. rahardian said

    wanna try carakita.com. hope my english conversation better than before. actually i have never been following english course. btw, how my english? :p

  42. marwindha said

    I want to study english well….i like english

  43. Indah said

    i really want to learn english,but unfortunately, when i start to practice conversation,i dont have enough self confident… :(

  44. cipaw said

    pak saya sedikit mudah mendengarkan dan mengartikan ..tapi knpa sangat sulit untuk membalas lawan bicara bila menggunakan english lenguage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 43 other followers

%d bloggers like this: